Gammelt nytt

Årets dirigent 2012

Geir Berg-Lennertzen har fått tildelt 10.000 kroner av NMF og Norsk Tipping, og kan smykke seg med tittelen Årets dirigent i NMF Trøndelag.

Geir Berg-Lennertzen fikk tildelt prisen i forbindelse med en prisutdeling mandag 14. mai. Der ble det også delt ut dirigent- og instruktørpriser til kandidater fra NMFs syv andre regioner.
I nominasjonen fra korpset står det blant annet følgende om vinnerdirigenten:

- Geir er 62 år, og bosatt på Levanger. Hver mandag setter han seg i Mercedesen og kjører til Misjonshuset på Verdal`n til øvelse. Når Geir kommer susende inn gjennom døra kvart på sju, merkes det på atmosfæren i rommet! Geir er av en slik kaliber at han fyller alle kriteriene som kreves for å kunne nomineres til en slik pris, skriver styret i korpset.