Gammelt nytt

Kulturprisvinner 2011

Verdig ramme rundt kulturprisutdelingen, gjorde dagen ekstra høytidelig for både korpsmedlemmene og de fremmøtte.

Kulturkontoret ved Rune Dillan, presenterte flere innslag på sin vanlig elegante vis. Æresmedlem Odd Leif Berg, Andre Dyrstad, Hildur Norum, Kalle Garli med flere var blandt aktørene.
Ordfører Bjørn Iversen holdt tale med begrunnelse for hvorfor Arbeidernes Musikkorps nettopp kvalifiserte til å få årets pris. Årets pris bestod av et maleri lagd av Per Olav Olsen og en gavesjekk på kr. 10 000.
Formann Karin Plahn takket på vegne av medlemmene og konkluderte med at vi er en særdeles oppegående 90- åring, som forstatt skal sette preg på kulturlivet i de kommende år.
Førsteårs studentene på teaterutdanningen avsluttet med O helga natt - vakket og klangfullt.

Aktører under utdelingen!