Gammelt nytt

Adventstund i Stiklestad Kirke 2011

Gode anmeldelser fra Verdalingen bekrefter at publikum fikk en god opplevelse. Samarbeidet med Vuku barnegospel og Levanger Kammerkor ga konserten variasjon og sjarm. Unge solister fra Vuku sjarmerte med usjenert opptreden og klokkeklare stemmer. Levanger Kammerkor som er i en klasse for seg selv, vil vi gjerne høre mere fra.

Korpset var i toppform, høy på glede over å vunnet Verdal Kommunes Kulturpris 2011. Dette ble annonsert fredag før konserten og skjepet nok musikerne til å levere på sitt beste.
Allerede 17. desember har alle en mulighet til å høre korpset spille igjen. Utdelingen av kulturprisen skal overrekkes på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, og korpset kommer til å opptre blandt flere aktører som skal markere årets kulturprisvinner.
Kom gjerne å feir sammen med oss, dette er en stor dag for Arbeidernes Musikkorps.

Adventstund 2011