Gammelt nytt
    - Solister under Kirkekonserten

Solist Tuva Støre Myhre

Adventstund i Stiklestad Kirke

Fredelig og stemningsfull konsert avviklet i Stiklestad Kirke. Med ca 200 tilhørere holdt Arbeidernes publikum i julestemning i vel en timeslang konsert.
Solistene Camilla Sjøflot, Silje Søgnesand Hartveit og Tuva Støre Myhre bidro med nydelig sang, både enkeltvis og i duett.
I tillegg sørget Tor Wibe for resitasjon av "Stuinna", "Jul i stallen", "Sonett XVIII" og "Gode ønsker". Et godt valg av tekster!

Konsertprogram:
Kling no klokka - Mary`s Boychild - Jul Jul, Strålande Jul - Trumpet by candelight - Sonjas Sang - Away in Manger - Hallelujah - Himlen i min favn - Londonderry Air -Stilla natt - The little drummer boy - Have yourself a merry little christmas - Pie Jesu. Avsluttning med allsang: Det kimer nå til julefest!