AKTIVITETER
    - Dagbok 2013

Dagbok AMK

27. Februar:
Musikkøvelse sammen med Too far gone i Misjonshusets festsal. Trivelig bekjentskap som spilte så fint og stemningsfullt fra den lille scenen vår. Uvisst om det var temperaturen i lokalet eller de mange sure klangene mellom rekkene som gjorde AMKs medlemmer så rødflammet i ansiktene.. I pausen ble imidlertid alle(unntatt kanskje Berit..)godt kjøla ned ettersom det var enda flere kuldegrader enn vanlig i kjelleren..
Og så ble det avholdt ÅRSMØTE i AMK. Alle forholdt seg rolig nikkende, - til og med Øystein, og Hugo svingte klubba i godt driv. Møtet gikk så til de grader radig at vi heldigvis rakk å spille igjennom våre egne nummer til konserten på onsdag. Se referat.

29. Februar:
Konsert i Levanger kirke; Åpningskonsert for årets Marsimartna, med Too far gone, Levanger Kammerkor og Arbeidernes Musikkorps. Ettersom Roy dessverre hadde skada seg på ski (med labrador) i vinterferien, ble vi plutselig i beit for solist på de tre Førde-låtene vi skulle framføre. Heldigvis hadde Kim Eriksen (nok en gang) anledning til å stille. Konserten ble en stor opplevelse for både aktører og publikum, med et variert musikalsk program, dyktige musikere og sangere og stemningsfull setting i kirka. Vi deltok i to fellesnummer sammen med band og kammerkor: ”Reis av sted”, og ”De e slutt”, og framførte ”Ndihamba Nawe”, ”Domen” og ”Bruremarsj” alene sammen med solist Kim. Korpset fikk mye skryt etter konserten, og dirigent Geir var storfornøyd med kvelden.

06. Mars:
Rundvasking i Lensmanns Bentsens veg 17.
I løpet av to-tre timer var huset vasket fra loft til kjeller. Som alltid var det høy trivselsfaktor. Iherdig vaskende damer og kaffepause med sjokoladekake og latterbrøl. - Og 5000 kr til korpskassa!
Tilstede: Asbjørg, Marianne, Marthe, Line, Anne Margrete, Siv, Elin E., Elin T., Ragnhild, Brit, Berit, Karin og Sissel. Oddgeir kjente kaffelukta helt fra Garnes, og kom innom og tok en tår sammen med damerne.

12. Mars:
Musikkøvelse. Vi øvde på marsjene Dixie Clambake og Saint-Triphon, og på Tico-Tico og Libertango. Spilte også igjennom nummer til øvingshelg med skolemusikkorpsene i bygda og Vårkonsert i aulaen 13.-15. April; "Lets Dance" og "På marsj for Norge".

19. Mars:
Musikkøvelse. Etter oppvarminga, med øvelser som går stadig bedre… (kornettrekka var en stund inne på tanken om en gruppeøvelse på denne kompliserte hoppingen i skalaen..) fortsatte vi terpingen på Dixie Clambake, Saint-Triphon og Tico-Tico. Vi øvde også på Brazil, og spilte gjennom Best of The Beatles som vi skal ha på øvingshelga. Dessuten fikk vi, til Brits store begeistring, en ny bursdagsmelodi som skal framføres med brask og bram i helga.
I pausen diskuterte vi deltagelse i årets vømmølopptog..

20.mars var "rask og radig" ute på oppdrag. Ei leilighet på Stekket skulle rundvaskes, og da stilte bøtte-balletten opp!! Elin E, Grete B, Asbjørg, Brit og Karin svingte klutene, og Snorre og Kenth bidro med forflytning av kjøleskap. Trivelig oppdrag på ei lita kvelds-stund, og gode penger til korpsøkonomien!!!

24. Mars
Berit Landfald feiret sin 50-årsdag i Vinne samfunnshus, og AMK spilte for den glade jubilant!

26. Mars
Musikkøvelse. Vi prøver oss på to nye marsjer; Sons of the brave og The standard of St.George. Tico-tico begynner forøvrig å få godt driv nå, og Geir klødde seg ikke i hodet en eneste gang ikveld! I pausen meska vi oss med kaker som Berit hadde med fra bursdagsfesten :-) Heldige vi!

Arbeidernes arrangerer loppemarked på Misjonshuset.
Etter iherdig innsats på forhånd var vi klar for loppis på lørdag morgen. Du verden så mange lopper som var kommet inn, alt mulig av ting og tang som folk tydeligvis ikke hadde bruk for lenger og som nå venta på nye eiere. Vi ble litt tatt på senga, for de første ivrige var på plass allerede lenge før åpningstid. Salget gikk bra, for folk kjøper det utroligste. I kjelleren lokka vi med kaffe og vaffel, og mange hadde ei trivelig stund der før de fornøyde forlot lokalene.
Etter opptelling satt korpset igjen med en god slump kronasje i kassa, samt en ny fanebærer!! Stili!!:-)

1. Mai
Tradisjonelle spilleoppdrag. En flott markering, og været viste også en godlynt side akkurat denne dagen. Felles frokost ble inntatt på Verdal hotell. Korpset låt bra, og fikk mye skryt. Spesiellt positivt var det å ha Oddleif Berg i rekka igjen:-)Og vår nye fanebærer Morten .. gjorde en flott figur:-)

8. Mai
Tradisjonell markering i Moeparken. Nytt av året at 8. mai er blitt nasjonal veterandag. Veteraner, Verdal Mannskor, teaterstudenter og Arbeidernes deltok. Tale ved ordfører Bjørn Iversen.
Etter markeringen var vi kaffetørste, og marsjen gikk ned til Tor og Torild på Ørmelen. De var så gjestfrie å be oss inn i varmen i år igjen. Trivelig sosielt samvær er en vesentlig del av korpslivet, og det er vi i AMK go på! Tor viste film fra når korpset arrangerte skidag i Sandvika to år på rad på 80-tallet. Spesielt artig å se igjen oppmarsjen på ski. Det låter jo egentlig overraskende bra!