Arbeidernes Musikkorps
Arbeidernes Musikkorps, Verdal
 • Gammelt nytt    • Nyheter    • Info    • Medlemmer    • AKTIVITETER    • Lenker    • Tips     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
    - Friske rytmer..
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 773 153

 

 Afrikansk festkonsert 2014
 
 
 
 
 
 
 

 

Lørdag 26. april var det duket for Afrikansk Festkonsert på Stiklestad Nasjonale Kultursenter

 

Med Jan magne Førde i spissen, bød Arbeidernes Musikkorps og Vuku Skolemusikkorps på tradisjonelle afrikanske folkemelodier, og Førdes afrikainspirerte komposisjoner. Og det svingte!

Med på konserten var også perkusjonisten Julius Charo Shutu. Han kommer fra Kenya, men bor nå i Trondheim. Snakk om å være fyllt med rytme! Geir er tydelig imponert.

 

 

 

 

 

Jan Magne Førde har lang fartstid som musiker i Norge. Han er blant annet kjent fra The Brazz Brothers. Førde har også reist rundt i Norge som inspirasjonskilde for små og store korps i en årrekke. Han er "Born to play"-ambassadør for Norges Musikkorpsforbund.

 

Her er det de unge musikantene i Vuku Skolemusikkorps som bli inspirert, og jentene framfører "Slangedansen" mens guttene holder rytmen.

 

 

 

 

 

 

Vuku Skolemusikkorps ble stiftet i 1969, og har i dag 25 musikere og 19 aspiranter. Drilltroppen teller 15 utøvere og 5 aspiranter. De 36 musikantene i Arbeidernes er stolte over å samarbeide med de unge fra Vuku. Arbeidernes har i alle år hatt gleden av å rekkruttere medlemmer derfra, og mange av de garva musikantene i kopset i dag, blåste sine første spede toner i Vuku skolemusikkorps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vokalgruppa Sangiala fra HINT deltok med flere nummer på konserten. Dette er ei gruppe musikkstudenter fra HINTs faglærerutdanning og årsstudium i musikk. Gruppa framførte musikk av Inga Rennemo Johansen i sjangeren rytmisk jazz.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Arbeidernes Musikkorps, Pb 242, 7651 Verdal Tlf: 950 42 355 post@arbeidernesmusikkorps.no