- Gode dager..
    - Godt samhold..

Gode dager..

Godt var det at dirigenten ble fornøyd, for turens første øvelse gav nok samme mann noen bange anelser. Om det var møtet med den etterlengtede varmen, det gode ølet på gallionen ”Tirana” eller den salte havbrisen på Adriaterhavet som førte til de noe variable musikalske prestasjonene, er uvisst. Musikantene, og særlig kornettrekka, var i tillegg utsatt for lumsk sidevind på bassengkanten denne kvelden. Dette førte til at noter og skjørtekanter flagret uhemmet, og gjorde situasjonen ekstra krevende. Stemningen nådde nye høyder da øvelsen ble avsluttet med kveldsbad i bassenget. Musikkantene hoppet ganske enkelt uti med klærne på, og fikk avkjølt overopphetede hoder og solbrente skuldrer før de avsluttet kvelden med drinker og musikk i hotell Leros´s bar.

Båtturen på var et av turens høydepunkt. Fornøyde kruset AMKerne rundt på Adriaterhavet hele dagen i strålende solskinn, og til smektende musikk av tre eminente musikere. Da de fikk høre at det var nordmenn om bord kom kjente svisker på løpende bånd, fra Nidelven stille du er til Per spellmann. Snakk om imponerende innsats i allsangen! Gallionen gjorde strandhogg på tre øyer i løpet av dagen, og her ble det tid til sightseeing og avslappende badeliv.