Gammelt nytt

Verdal Kommunes Kulturprisen 2011

Årets vinner av Verdal Kommunes Kulturpris gikk til Arbeidernes Musikkorps

En tydelig beveget formann Karin Plahn mottok beskjeden under pressekonferansen, som ble avholdt på Stiklestad Kultursenter den 25. november.
Overrekkelsen av kulturprisen vil skje lørdag den 17. desember. Kulturprisen som årlig deles ut, henger høyt i kulturbygda. At nettopp Arbeidernes skulle vinne prisen i jubileumsåret, er gledelig for alle medlemmer.

90 årsjubileumet har vært markert med flere store konserter gjennom året. Førstkommende søndag holder korpset konsert i Stiklestad Kirke, og med tanke på kulturprisen vil dette også bli en fin markering av året.
Korpset takker for prisen - det er godt å bli sett!