Gammelt nytt

Førdekonsert 5. mars 2011

Fantastisk seminarhelg med Jan-Magne Førde.

Etter endt semninar presenterte Arbeidernes resultatet under en konsert i Vinne Samfunnshus sist lørdag. Noe glissent blandt publikum, med de som fant veien var meget begeistret for det de fikk presentert.
Jan Magne Førde er en av besetningen i Brass Brothers, og foruten deres egne konserter, reiser han rundt i landet og formidler deres musikkart.
I anledning korpsets 90- års jubileum er seminaret en av flere aktiviteter som skal gjennomføres for å markere begivenheten. Ett musikalsk løft er det ingen tvil om at korpsets fikk.